Kundeservice

(Mandag til Fredag: 09.00 – 18.00, Lørdag 10.00 – 13.00)

 

Personlige oplysningsbeskyttelse & Sikkerhed

Gravitex Limited overholder principperne for databeskyttelsesloven af 1998 og databeskyttelse inden for den elektroniske kommunikation (EU-direktiv) 2003.

atvtilbehor.dk værdsætter og respekterer privatlivets fred for sine kunder og besøgende. Formålet med denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, er for at give dig oplysninger om, hvordan atvtilbehor.dk indsamler, bruger og videregiver de oplysninger, vi indsamler fra vores kunder og besøgende. Vores kollektion er designet til at forbedre indkøbsoplevelsen for vores kunder og for tilbyde vores kunder relevant information om vores produkter, tjenester eller salgsfremstød.

Betalingssikkerhed

For at sikre sikker betaling, benytter atvtilbehor.dk sikker betalingsydelse af Braintree. Denne service benytter SSL-standarden. Fortrolige bank data (16-cifrede kortnummer samt udløbsdato og sikkerhedskode) sendes krypteret direkte til bankens server, uden at passere den fysiske atvtilbehor.dk server.

Forsendelse og levering

Hos atvtilbehor.dkforstår vi, at du få dine varer hurtigt og at det er vigtig for dig. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at behandle og at afsende din bestilling hurtigst muligt. Den forventede leveringsdato ved kassen er et estimeret og ikke en garanteret leveringsdato eller tidspunkt. En detaljeret leveringsdato og et trackingnummer vil blive sendt til den e-mail adresse ved bestillingen. Generelt når du bestiller på vores hjemmeside, vil leveringen ske i løbet af 4-5 arbejdsdage (ekskl. weekender og helligdage) fra den dato, din pakke er afsendt, unanset om en naturkatastrofe eller uforudsete omstændigheder uden for kontrollen af atvtilbehor.dk, forsinker leveringen. Leveringstider gælder for enhver ordre, der er registreret på vores hjemmeside, før 9:00 (London-tid). For ordre afgivet efter 9:00 om morgenen, skal du tilføje en ekstra arbejdsdag til din leveringstid.

Returnering & Erstatninger

Vi ønsker at du skal være lykkelig med din bestilling, så hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere, udskifte eller få pengene tilbage. Ring for at få en forudgående tilladelse for enhver returnering af varer. Varer, der returneres til fuld refundering skal være i ny tilstand og i original emballage.